نشست «کتابخوان» مدرسهای توسط کتابخانه عمومی شهید مومنی الوار ارمو در مدرسه شهید جهانبخش زینی وند برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان ایلام؛ نشست «کتابخوان» مدرسه ای در مدرسه شهید جهانبخش زینی وند در تاریخ 18/08/1398توسط کتابخانه عمومی شهید مومنی الوار ارمو برگزار گردید.
این نشست با معرفی 5کتاب که در ادامه به معرفی اجمالی آنها می پردازیم به کار خود پایان داد.
حکایت نامه پیامبر/ نوشته غلامرضا حیدری ابهری/ناشر جمال/ ارائه توسط: پویا شادیوند
در این مجموعه، تصویر نسبتاً جامعی از جنبههای گوناگون زندگی آن حضرت ارائه شده و در قالب موضوعاتی متنوع، پیامهای زندگیساز آن الگوی جاویدان، در دسترس شیفتگان سیرۀ نبوی قرار گرفته است. با مطالعۀ کتاب حکایتنامه موضوعی پیامبر اعظم (ص) با پیامبری آشنا میشوید که تاریخساز بوده و نه تاریخدار که صرفاً متعلق به چهارده قرن پیش باشد. با خواندن حکایات این مجموعه، به روشنی در مییابید که نمیباید و البته هرگز نیز نمیتوان شخصیت پیامبر را در مدینۀ عصر آغازین اسلام محدود ساخت. اثر حاضر توصیف مدینۀ فاضلۀ مورد نظر اسلام است که درسآموزی از آن به هیچ زمان و زمین و نه هیچ عصر و نسلی محدود نیست
داستانهایی از بهشت/ نوشته پارسایار محمدرضا/ناشر نگاه معاصر/ ارائه توسط: سهیل مجلسی
کتاب داستانی از بهشت نوشتهی آنتوان چخوف / دیگران میباشد که محمدرضا پارسایار آن را به فارسی ترجمه کرده است. این کتاب توسط انتشارات نگاه معاصر چاپ و در 136 صفحه به بازار عرضه شده است.آخرین چاپ آن مربوط به سال 1386 بوده و میتوان به لحاظ موضوعبندی آن را در بخش داستان جهان قرار داد.
سال گرگ /نوشته جواد افهمی/ناشر شهرستان ادب/ ارائه توسط: طاها شادیوند
فصل آغازین رمان با بحران و دلهره گشوده میشود اما فصل یک، تنها اشارهای کوچک دارد به تولد سازمان مجاهدین خلق در میان حرفهای یک تودهای بریده که برای آزادی خود التماس میکند. این بخش، بیش از هر چیز، یک تاریخ نگاری صرف است از ماجرای محاکمه سران نظامی حزب توده در بیدادگاه رژیم شاه. اما شرح التماس و اعتراف یک زندانی (سروان چاووشی)، ممکن است (و حتماً) برای هر زندانی بریده، با هر مرام و مسلک و ایدئولوژی، پیش بیاید. شکنجههای روحی و جسمی سازمان اطلاعات و امنیت، چنان ابعاد گسترده و مرد افکنی داشت که همه کس تاب مقابله و ایستادگی در برابرآن را نداشت، چه تودهای و چه مذهبی.
سروان چاووشی در میانه رمان محو میشود تا فصل 21 که نویسنده او را به عنوان دایی بزرگ سروان محسنی، یعنی همان کسی که موجب فرار شهرام میشود، دوباره بیرون میکشد. با این کار، هم شخصیت محسنی بیشتر معرفی میگردد و هم ریشه اعتراض و طغیان او نسبت به رژیم دارای ریشههای عمیقتر خواهد شد. از طرف دیگر نیز، شاید نویسنده کوشیده است با طراحی این پیشینه، گرایش محسنی و سرکشی وی نسبت به رژیم را تنها به دلیل کار فکری شهرام نداند.
سنگ سلام /نوشته محمدرضا بایرامی/ناشر بنیاد شعر/ ارائه توسط: حسام زینی وند
" تنگ غروب بود که دو سه ژاندارم اسب سوار سر و کله شان پیدا شد که از کوه سرازیر میشدند. روستای آنها، جای پرتی بود که معمولا از این خبرها تویش نمیشد. سردار شک کرد و از خانه زد بیرون. هنوز باورش نمیشد که آمده باشند دنبال او و فقط احتیاط میکرد. اما وقتی ژاندارمها وارد روستا شدند، دید که کوچه ها را یکی یکی طی کردند و رفتند سراغ خانه آنها و تازه آن وقت بود که حتم کرد برای دستگیری اش آمده اند و خوشحال شد که از خانه بیرون زده. روی ارتفاعات و پشت سنگی قایم شده بود. هوا روبه تاریکی میرفت اما از آن شبهای پر ستاره بود و صداها کم و بیش میرسید و برای همین هم فهمید که بدجوری دلواپسش هستند؛ چون وقتی در خانه خودشان نتوانستند پیدایش کنند، خانه های همسایه ها را هم زیر و رو کردند.
خب، معلوم بود دیگر در آن ده هم جایی ندارد. آن قدر صبر کرد تا اینکه ژاندارمها رفتند. از کوه پایین آمد و بچه و اسب و خورجینش را برداشت و همان شبانه و از بیراهه، راه افتاد به سوی تهران. رفتنی که دیگر هیچ برگشتی نداشت.
آیا بچه های خزانه رستگار می شوند / نوشته مهدی اسدزاده/ ناشر پیدایش/ ارائه توسط: امیررضا عموزاده
این کتاب مجموعهای از هشت داستان کوتاه است. «حکایت سوختن سرو به…»، «جزر و مرگ»، «کارگاه آرزوبافی»، «یعنی همه زنها…»، «غغغییییزززژژتتتخخ»، «شب باشکوه شاپور درفشی»، «آیا بچههای خزانه رستگار میشوند؟» و «طلوع کن لعنتی بجنب» عناوین این هشت داستان هستند.